Bahá’í könyvújdonságok a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

Egy tévésztár könyve

Egy tévésztár könyve


A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon, a parkban, a K11 pavilonban néhány év szünet után újra kiállít a Magyarországi Bahá’í Közösség. A lélekemelő, szellemet felfrissítő bahá’í szent szövegek mellett az alábbi négy könyvújdonsággal szeretnénk „meghódítani” a nagyközönség szívét:
Egy tévésztár könyve, aki a bahá’í hitben találta meg élete egyik értelmét: Amerika egyik legkiválóbb tévésztárja miért adja fel hivatását épp karriere csúcsán? Gyermekkori álma végül valóra válik, s ez meghozza neki a régóta áhított lelki bizonyosságot. A harsány humorral teleszőtt könyvben a fordulatot egy meseszép hölgy hozza el. Bővebben a könyvről »
Égi gyöngyszem: Egy szívünkhöz közel álló személy eltávozta fizikai világunkból hatalmas űrt hagy életünkben. A fájdalom, az érzések és a közös emlékek feldolgozását segítik a bahá’í szent iratokból válogatott idézetek. Az örökké tartó lelki fejlődés és a későbbi találkozás bizonyossága enyhíti a tudatos énünkben érzett fizikai hiányt és megnyugvást hoz lelkünknek. A szépen illusztrált könyv ideális ajándék azoknak, akik kihívásokkal teli időszakot élnek át vagy foglalkoztatják olyan kérdések, amelyekkel előbb-utóbb mindenkinek szembesülnie kell.
Az Égi gyöngyszem könyv borítója

Az Égi gyöngyszem könyv borítója


A szeretet fénye
A dekoratív fotókkal illusztrált idézetgyűjtemény csokorba szedi a bahá’í hit legszebb idézeteit a szeretetről. A könyv több olyan gyönyörű idézetet is tartalmaz, melyet most olvashatunk először magyar nyelven. A kiadásra kerül mind magyar, mind angol nyelven.
Rejtett szavak
Lírai hangvételű drágakövek, melyek időtlen szellemi igazságokat tartalmaznak a rövidség köntösébe öltöztetve. Szavak, melyek tettekre serkentenek. Egy-egy vers reggeli olvasása táplálékot ad lelkünknek és emlékeztet a magasabb rendű énünkre.
A bahá’í hit legnépszerűbb könyve. Az alapító, Bahá’u’lláh írása arra buzdít, hogy a lelki fejlődés ösvényén járva gyakorlati lépéseket tegyünk. Mindenkinek, akik megnyugvásra, bátorításra és inspirációra vágynak.
Az utóbbi három könyv a könyvfesztiválra készült el.
A szeretet fénye című könyv borítója és néhány oldala

A szeretet fénye című könyv borítója és néhány oldala

A bahá’í könyvújdonságok standja: K11 pavilon a parkban

A 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a Millenárison, 2018. április 19–22. között lesz. Alaprajz itt található.

Kísérő program

Filmvetítés: A világ világossága
Április 22., vasárnap, 17:00-18:00 között a Márai Sándor előadóteremben
A bahá’í hit alapítója, Bahá’u’lláh születésének 200. évfordulója alkalmából készült film bemutatja életét és alapelveinek hatását a világ számos közösségére.

Kapcsolódó oldalak:
A bahá’í könyvek bemutatása

Legfrissebb hírek

Bahá’í Nyári Iskola 2021

Kedves Érdeklődő!Szeretettel várunk az idei nyári iskolánkba, ami Kiskőrösön, egy színvonalas, termálfürdőhöz kapcsolt szállodában (Hotel Imperial Gyógyszálló) lesz megtartva. Délelőtt tartalmas előadásokon vehetsz részt, délután

Tovább olvasom »

Bahá’í Nyári Iskola 2020 ELMARAD

A NYÁRI ISKOLA 2020-BAN ELMARAD! A Kedves Barátok!Szeretettel várunk benneteket az idei Nyári Iskolába, ami Kiskőrösön, egy színvonalas, termálfürdőhöz kapcsolt szállodában (Hotel Imperial) lesz megtartva.

Tovább olvasom »