Egy tévésztár könyve

Egy tévésztár könyve


A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon, a parkban, a K11 pavilonban néhány év szünet után újra kiállít a Magyarországi Bahá’í Közösség. A lélekemelő, szellemet felfrissítő bahá’í szent szövegek mellett az alábbi négy könyvújdonsággal szeretnénk „meghódítani” a nagyközönség szívét:
Egy tévésztár könyve, aki a bahá’í hitben találta meg élete egyik értelmét: Amerika egyik legkiválóbb tévésztárja miért adja fel hivatását épp karriere csúcsán? Gyermekkori álma végül valóra válik, s ez meghozza neki a régóta áhított lelki bizonyosságot. A harsány humorral teleszőtt könyvben a fordulatot egy meseszép hölgy hozza el. Bővebben a könyvről »
Égi gyöngyszem: Egy szívünkhöz közel álló személy eltávozta fizikai világunkból hatalmas űrt hagy életünkben. A fájdalom, az érzések és a közös emlékek feldolgozását segítik a bahá’í szent iratokból válogatott idézetek. Az örökké tartó lelki fejlődés és a későbbi találkozás bizonyossága enyhíti a tudatos énünkben érzett fizikai hiányt és megnyugvást hoz lelkünknek. A szépen illusztrált könyv ideális ajándék azoknak, akik kihívásokkal teli időszakot élnek át vagy foglalkoztatják olyan kérdések, amelyekkel előbb-utóbb mindenkinek szembesülnie kell.
Az Égi gyöngyszem könyv borítója

Az Égi gyöngyszem könyv borítója


A szeretet fénye
A dekoratív fotókkal illusztrált idézetgyűjtemény csokorba szedi a bahá’í hit legszebb idézeteit a szeretetről. A könyv több olyan gyönyörű idézetet is tartalmaz, melyet most olvashatunk először magyar nyelven. A kiadásra kerül mind magyar, mind angol nyelven.
Rejtett szavak
Lírai hangvételű drágakövek, melyek időtlen szellemi igazságokat tartalmaznak a rövidség köntösébe öltöztetve. Szavak, melyek tettekre serkentenek. Egy-egy vers reggeli olvasása táplálékot ad lelkünknek és emlékeztet a magasabb rendű énünkre.
A bahá’í hit legnépszerűbb könyve. Az alapító, Bahá’u’lláh írása arra buzdít, hogy a lelki fejlődés ösvényén járva gyakorlati lépéseket tegyünk. Mindenkinek, akik megnyugvásra, bátorításra és inspirációra vágynak.
Az utóbbi három könyv a könyvfesztiválra készült el.
A szeretet fénye című könyv borítója és néhány oldala

A szeretet fénye című könyv borítója és néhány oldala

A bahá’í könyvújdonságok standja: K11 pavilon a parkban

A 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a Millenárison, 2018. április 19–22. között lesz. Alaprajz itt található.

Kísérő program

Filmvetítés: A világ világossága
Április 22., vasárnap, 17:00-18:00 között a Márai Sándor előadóteremben
A bahá’í hit alapítója, Bahá’u’lláh születésének 200. évfordulója alkalmából készült film bemutatja életét és alapelveinek hatását a világ számos közösségére.

Kapcsolódó oldalak:
A bahá’í könyvek bemutatása

Legfrissebb hírek

Meditáció és imatalálkozó Budapesten

Meditáció és imatalálkozó Budapesten Február 10-én, szombaton, nagy szeretettel várunk minden barátunkat egy meditációs és imatalálkozóra a Magyarországi Bahá’í Közösség Központjában. Időpont: 2024. február 10.,

Tovább olvasom »