A serdülő program dalai – megzenésített imák és pozitív gondolatok

A serdülő program dalainak letöltése vagy meghallgatása
A szentendrei serdülő program több mint három éven át foglalkozott gyönyörű imák és pozitív gondolatok megzenésítésével. A serdülő csoport dalaiból most 18 ima került kiadásra. A dalok az élet számos területét felölelik, például szólnak az örömről, az egység erejéről, de nehézségekben is irányt mutatnak.

A megzenésített imák előadói, a Szentendrei Palánták serdülőcsoport tagjai közös csapatépítő játékon

A dalok előadói, a Szentendrei Palánták serdülőcsoport tagjai közös csapatépítő játékonA legtöbb ima és és pozitív gondolat szövegét Bahá’u’lláh, a bahá’í hit alapítója írta, akinek jövőképe az egy népként élő emberiségről és a Földről, mint egyetlen hazáról a szentendrei fiatalok szívét is reménnyel tölti el. A bahá’í-ok és a barátaik bizakodva tekintenek bolygónk és az emberi faj jövője elé.
A szentendrei serdülőcsoport összes dala itt hallgatható meg vagy tölthető le: https://drive.google.com/open?id=0B1mJaVWHSlE1UGVaVGRmYkJSUkU (A dalok egyenként vagy egy fájlban is meghallgathatók vagy letölthetők.)
A serdülőcsoport neve korábban Szentendrei Palánták volt, de a név változott az idők során. A zene és a pozitív gondolatok szeretete viszont megmaradt. Kellemes élményt kívánunk!

Kapcsolódó oldalak:
A serdülőcsoportról bővebben
További bahá’í zene és hanganyagok
Amerikai bahá’í jazz zenészek nyertes olimpiai dala

Legfrissebb hírek

Bahá’í Nyári Iskola 2021

Kedves Érdeklődő!Szeretettel várunk az idei nyári iskolánkba, ami Kiskőrösön, egy színvonalas, termálfürdőhöz kapcsolt szállodában (Hotel Imperial Gyógyszálló) lesz megtartva. Délelőtt tartalmas előadásokon vehetsz részt, délután

Tovább olvasom »

Bahá’í Nyári Iskola 2020 ELMARAD

A NYÁRI ISKOLA 2020-BAN ELMARAD! A Kedves Barátok!Szeretettel várunk benneteket az idei Nyári Iskolába, ami Kiskőrösön, egy színvonalas, termálfürdőhöz kapcsolt szállodában (Hotel Imperial) lesz megtartva.

Tovább olvasom »