A serdülő program dalainak letöltése vagy meghallgatása
A szentendrei serdülő program több mint három éven át foglalkozott gyönyörű imák és pozitív gondolatok megzenésítésével. A serdülő csoport dalaiból most 18 ima került kiadásra. A dalok az élet számos területét felölelik, például szólnak az örömről, az egység erejéről, de nehézségekben is irányt mutatnak.

A megzenésített imák előadói, a Szentendrei Palánták serdülőcsoport tagjai közös csapatépítő játékon

A dalok előadói, a Szentendrei Palánták serdülőcsoport tagjai közös csapatépítő játékon



A legtöbb ima és és pozitív gondolat szövegét Bahá’u’lláh, a bahá’í hit alapítója írta, akinek jövőképe az egy népként élő emberiségről és a Földről, mint egyetlen hazáról a szentendrei fiatalok szívét is reménnyel tölti el. A bahá’í-ok és a barátaik bizakodva tekintenek bolygónk és az emberi faj jövője elé.
A szentendrei serdülőcsoport összes dala itt hallgatható meg vagy tölthető le: https://drive.google.com/open?id=0B1mJaVWHSlE1UGVaVGRmYkJSUkU (A dalok egyenként vagy egy fájlban is meghallgathatók vagy letölthetők.)
A serdülőcsoport neve korábban Szentendrei Palánták volt, de a név változott az idők során. A zene és a pozitív gondolatok szeretete viszont megmaradt. Kellemes élményt kívánunk!

Kapcsolódó oldalak:
A serdülőcsoportról bővebben
További bahá’í zene és hanganyagok
Amerikai bahá’í jazz zenészek nyertes olimpiai dala

Legfrissebb hírek

Meditáció és imatalálkozó Budapesten

Meditáció és imatalálkozó Budapesten Február 10-én, szombaton, nagy szeretettel várunk minden barátunkat egy meditációs és imatalálkozóra a Magyarországi Bahá’í Közösség Központjában. Időpont: 2024. február 10.,

Tovább olvasom »