Egy tévésztár könyve, aki a bahá’í hitben találta meg élete egyik értelmét

A vidám és szórakoztató könyv borítója

A vidám és szórakoztató könyv borítója


Ez a vidám történet egy közép-nyugati, szegénysorból származó fiúról szól, akiből Amerika egyik legkiválóbb sztárja lesz. Élete egyik értelmének felfedezésében egy meseszép hölgy is segítette, de ez a könyv nem csak egy love story.
Gyermekkori álma nem hagyja nyugodni, így végül épp karriere csúcsán adja fel addigi hivatását. Ettől kezdve három kontinens is otthonává válik, és nagyra becsült világutazóvá lesz.
Vidám és szórakoztató a legújabb bahá’í könyv, mely annyira tele van humorral, hogy az olvasó kacagását a szomszédos szobában lévők is hallani fogják. A könnyed stílusú és nehezen letehető könyvből egy ember életútját ismerhetjük meg, akinek álmai segítették abban, hogy felismerje a mai korra szóló isteni kinyilatkoztatást.
A sok kacagás – mely olykor kifejezetten harsány formát ölt – komoly gondolatokat rejt. A fiú álma végül valóra válik, s ez meghozza neki – az olvasók teljes megelégedésére – a régóta áhított lelki bizonyosságot.

A tévésztár könyvének előszava

A szórakoztató történet kizárólag megtörtént eseményeket dolgoz fel. A benne szereplő emberek valós személyek. Ha a kedves olvasó némi hasonlóságot vél felfedezni valamely szereplő és egy ismerőse között, akkor az a szereplő minden bizonnyal valóban az ismerőse. A történet helyszínei mindvégig hitelesek, bár térben és időben összemostam a különféle rádió- és tévéállomásoknál eltöltött korszakaimat. Csupán a neveket változtattam meg a gyarló emberek védelme érdekében, és csakis azokat a neveket, amelyek esetleg rossz fényt vetnének a kereskedelmi rádiózásban tevékenykedő néhány munkatársamra.
Az általam végrehajtott apróbb változtatások okai a következők:
Először is: Szeretnék még a tévénél és a rádiónál maradni.
Másodszor: Szeretném magam megkímélni a fizikai bántalmazásoktól.
Harmadszor: Egyetlen ügyvéddel sem szeretnék osztozni a profiton.
Oly sokat utaztam már eddig életemben, mintha tizenkétszer megkerültem volna a Földet, és bolygónk minden szegletében csodálatos emberekre bukkantam. Ezért is volt nagy öröm számomra megírni ezt a könyvet. Az írás során sem jutalomban, sem hálában nem reménykedtem, bár mindkettőnek szívből örülnék. Valójában nem volt más választásom, kénytelen voltam megírni. Bizonyára Ön is megérti majd, miért, még mielőtt letenné a kezéből.
William Sears

Kapcsolódó oldalak:
Love story (részlet a könyvből)
A könyv megrendelése

Legfrissebb hírek

Bahá’í Nyári Iskola 2021

Kedves Érdeklődő!Szeretettel várunk az idei nyári iskolánkba, ami Kiskőrösön, egy színvonalas, termálfürdőhöz kapcsolt szállodában (Hotel Imperial Gyógyszálló) lesz megtartva. Délelőtt tartalmas előadásokon vehetsz részt, délután

Tovább olvasom »

Bahá’í Nyári Iskola 2020 ELMARAD

A NYÁRI ISKOLA 2020-BAN ELMARAD! A Kedves Barátok!Szeretettel várunk benneteket az idei Nyári Iskolába, ami Kiskőrösön, egy színvonalas, termálfürdőhöz kapcsolt szállodában (Hotel Imperial) lesz megtartva.

Tovább olvasom »