Tavaszi Szövetség Napok 2016

Nagy szeretettel szeretnénk meghívni minden kedves barátot 2016. május 14-16. (pünkösd) között Leányfalura, hogy együtt tölthessünk 3 napot a Tavaszi Szövetség Fesztivál kereti között, melynek központi témája a szövetség és annak gyakorlati alkalmazása.
A program színes és érdekes előadások sorozatából fog állni, ezért bátran tekinthetünk erre a hosszú hétvégére úgy, mint egy mini tavaszi iskolára. Természetesen az esti szabadidős foglalkozások teret adnak majd a barátságok elmélyítésére, a kötetlen és jó hangulatú beszélgetésekre, valamint a wellness kínálta lehetőségeknek köszönhetően a kikapcsolódásra is.

Faültetés Inárcson, egy korábbi bahá’í találkozó keretében

Faültetés Inárcson, egy korábbi bahá’í találkozó keretében

Kapcsolódó oldalak:
Jelentkezés a titkárságon keresztül

Legfrissebb hírek

Bahá’í Nyári Iskola 2021

Kedves Érdeklődő!Szeretettel várunk az idei nyári iskolánkba, ami Kiskőrösön, egy színvonalas, termálfürdőhöz kapcsolt szállodában (Hotel Imperial Gyógyszálló) lesz megtartva. Délelőtt tartalmas előadásokon vehetsz részt, délután

Tovább olvasom »

Bahá’í Nyári Iskola 2020 ELMARAD

A NYÁRI ISKOLA 2020-BAN ELMARAD! A Kedves Barátok!Szeretettel várunk benneteket az idei Nyári Iskolába, ami Kiskőrösön, egy színvonalas, termálfürdőhöz kapcsolt szállodában (Hotel Imperial) lesz megtartva.

Tovább olvasom »