Imakönyv okostelefonra

Egy ima az okostelefonra készült imakönyvből

Egy ima az okostelefonra készült imakönyvből


Új imakönyv alkalmazás érhető el okostelefonokra, Windows és Mac számítógépekre. A fiatalok és lelkükben fiatalok számára az alkalmazás bahá’í imák, böjt idők, ünnepek időpontjai, Bahji felé mutató iránytű és egyéb hasznos segédletet nyújt.
Az imákból összeállítás készítő alkalmazás is található az applikációban, mely felhasználható akár elmélyülésekhez is. Olyan, mint egy „mindentudó” svájci bicska imakönyv.
A program és a tartalom jelenleg 60 nyelven elérhető, köztük magyarul. A kezelőfelület nagy része is magyar nyelvű.
Újdonság a Rejtett szavak és Gyöngyszemek mátrix (egyelőre csak asztali gépeken), melynek szlogenje: Keressen saját nyelvén, ossza meg más nyelven! Az ingyenes alkalmazást Ian Vink, egy kanadai bahá’í készítette.
Böngészés az ima alkalmazásban

Böngészés az ima alkalmazásban


Az imakönyvet minden hátterű ember ingyen használhatja.
Az ima mobilalkalmazások helyéért és a számítógépre történő letöltésért látogasson el a https://BahaiPrayers.net címre.

Egy ima az imakönyvből

Ó, Uram! Tedd e fiatalt sugárzóvá és lásd el e szegényt bőségeddel. Adj néki tudást, önts belé erőt minden hajnalon és védd őt oltalmad menedékében, hogy tévedések ne béklyózzák, Ügyed szolgálatának szentelhesse magát, irányt mutathasson a tévelygőknek, vezethesse a boldogtalanokat, megszabadíthassa a fogságban lévőket és megébreszthesse a közömböseket, hogy mind részesüljenek az áldásban, mit a Terád való emlékezés és dicsőítésed jelent. Te vagy a Hatalmas és az Erős.
`Abdu’l-Bahá

Kapcsolódó oldalak:
Imakönyv olvasása: 136 lélekemelő ima
Imakönyv gyermekeknek
Kétnyelvű imakönyv

Legfrissebb hírek

Bahá’í Nyári Iskola 2021

Kedves Érdeklődő!Szeretettel várunk az idei nyári iskolánkba, ami Kiskőrösön, egy színvonalas, termálfürdőhöz kapcsolt szállodában (Hotel Imperial Gyógyszálló) lesz megtartva. Délelőtt tartalmas előadásokon vehetsz részt, délután

Tovább olvasom »

Bahá’í Nyári Iskola 2020 ELMARAD

A NYÁRI ISKOLA 2020-BAN ELMARAD! A Kedves Barátok!Szeretettel várunk benneteket az idei Nyári Iskolába, ami Kiskőrösön, egy színvonalas, termálfürdőhöz kapcsolt szállodában (Hotel Imperial) lesz megtartva.

Tovább olvasom »