HAIFA, Izrael – A világszerte zajló bahá’í tevékenységeket bemutató, 500 fényképből álló gyűjtemény mostantól megtekinthető és letölthető az internetről, a hivatalos bahá’í honlapról.

Az új fényképgyűjtemény egyike egy kolumbiai gyermekosztályról készült


A növekedés dinamikájának megvalósítása: 5 kontinens képei’ címet viselő honlap elérési útvonala a következő: http://www.bahai.org/attaining/ .
A Bahá’í Világközpont által megrendelt fényképek az idén tavasszal Haifában megrendezett Nemzetközi Bahá’í Konvenciót megelőző projekt részeként készített több ezer felvétel közül kerültek ki.
A képek saját közösségükben tevékenykedő bahá’í-okat mutatnak be olyan tevékenységekben való részvétel közben, mint a tanulókörök, gyermekosztályok, ifjúsági csoporttevékenységek és áhítattalálkozók. Külön fejezetet szenteltek a társadalmi és gazdasági fejlődés bemutatásának.
A fotók az alábbi 18 ország falvaiban és városaiban élő bahá’í-okról és barátaikról készültek: Bolívia, Brazília, Kambodzsa, Kanada, Kongói Demokratikus Köztársaság, India, Kenya, Kiribati, Malajzia, Malawi, Mongólia, Nepál, Panama, Sarawak, Törökország, Egyesült Királyság és Zambia.

Kapcsolódó oldalak:
Nagyfelbontású képek – Bahá’í Media Bank
Korabeli magyar újságcikkek a bahá’í vallásról

Legfrissebb hírek

Meditáció és imatalálkozó Budapesten

Meditáció és imatalálkozó Budapesten Február 10-én, szombaton, nagy szeretettel várunk minden barátunkat egy meditációs és imatalálkozóra a Magyarországi Bahá’í Közösség Központjában. Időpont: 2024. február 10.,

Tovább olvasom »