A tavalyi évhez hasonlóan idén is egy világnézeti kérdőívet tölthetnek ki a sátrunkba látogatók. A kérdőív ezúttal sokkal gyakorlatiasabb; a vallással kapcsolatos elméleti szintek mellett az ide látogatókkal egy jobb civilizáció és világrend alapjairól szeretnénk közös beszélgetést és gondolkodást folytatni.
Minthogy a bahá’í írások is sokszor hangsúlyozzák a művészetek és a kreativitás fontosságát, mint a lelki-szellemi fejlődés egyik lényeges elemét, ezért a kérdőív mellett látogatóink egy-egy lelki erénnyel kapcsolatos rajzot is készíthetnek. A Sziget fesztivál öt napja alatt szeretnénk fókuszba állítani a szeretet, a béke, az egység, az igazmondás, és a becsület erényét, és az ezekhez kapcsolódó rajzokat a fesztivál alatt sátrunkban bárki megtekintheti majd.
A beszélgetések, rajzolás, és kérdőívek mellett minden nap késő délután a Nyugalom Szigete várja majd a meditálni, imádkozni vágyókat, ill. mindazokat, akik halk zene mellett szeretnének egy fél órára nyugalomban eltölteni és lelkileg felfrissülni.
A sátrunkban élő zenével is szeretnénk majd vidám hangulatot teremteni.
További információ: Flóra: 06-30-9725060
Helga: 06-30-4990620

Legfrissebb hírek

Egyházi 1% mindenki javára

Egyházi 1% mindenki javára Az egyházi 1%-ból más civil szervezeteket támogat a Bahá’í Közösség, mert hitéleti, saját céljára azt nem használja. A legtöbb civil szervezet

Tovább olvasom »

Meditáció és imatalálkozó Budapesten

Meditáció és imatalálkozó Budapesten Február 10-én, szombaton, nagy szeretettel várunk minden barátunkat egy meditációs és imatalálkozóra a Magyarországi Bahá’í Közösség Központjában. Időpont: 2024. február 10.,

Tovább olvasom »